glitters on sunday

Op zondag een aparte broek van Scotch & Soda in brons, met streep en glitters. Deze wijde soulachtige broeken zijn dé trend van het komende seizoen. Zorg wel altijd ervoor dat je taille goed zichtbaar blijft. Persoonlijk vind ik, dat je onder dit soort broeken ook het beste een hak kunt dragen, dat verlengt optisch je benen. De top in bijpassende kleuren is ook van Soda & Scotch overigens. Sunny sunday girls! Shop deze outfit bij Castelijn in Beek!!👍🙋😍

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s