easter girls

Op eerste paasdag een girly dress van Fetish en te koop bij Smaak in Geleen. Pastels gaan we ook veel zien dit seizoen en ze staan vooral leuk bij blonde vrouwen met een lichter huidtype, like me! De lengte is prima en het kleine panterstrikje aan de onderkant van de jurk, geeft een ondeugend randje aan de outfit. Ik heb er dan ook panterlaarsjes onder aangetrokken om het geheel compleet te maken. Bovendien heb ik nog een los strikje in dezelfde print van Pinned by K erbij opgepint, als broche. Top Paasdag girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸ˜‡πŸ’›πŸ₯😊

Een gedachte over “easter girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s