metallic power

Metallic power vandaag voor Castelijn! Deze shiny voorjaarsjas is van Yaya, evenals de mint joggingstyle broek en het kekke shirt. Leuke outfit om een sportief rondje te wandelen vandaag, maar dan vervangen we de hakken wel even voor sneakers uiteraard! Ik style graag deze sportieve broeken met een pump, voor het leuke contrast! Mocht er nog onverhoopt een buitje vallen, dan ben je zeker goed voorbereid. Deze jas is ook al gespot bij Tommy Hilfiger, maar deze versie is iets sympathieker geprijsd! Top dag girls!! 👯🙋😇

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s