denim dude

Denim staat altijd en iedereen! Vandaag draag ik een overgooier in ligtblue denim met daaronder een sweater in donkerblauw, met wit opschrift. Eronder een los gestreept kraagje van PinnedbyK. Deze losse kraagjes zijn een goede aanschaf en ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Over de overgooier draag ik een denim heuptasje dat ik kocht in Spanje. Heuptasjes worden dé trend en we dragen ze in de taille, op de heupen en overdwars als schuine tas. We gaan ze ook mixen met wijde rokken, in de taille gedragen als riem. Onder denim staan de witte laarsjes perfect, ook een nieuwkomer in modeland. We gaan weer witte schoenen dragen lady’s! Uiteraard wel eigentijds vertaald. Top dag lady’s!! 💋💋💋Burn baby burn 👯!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s