softies

Het voorjaar hangt in de lucht en dat moeten we vieren. Pastels zijn er ook dit voorjaar en we mixen ze nu lustig erop los! Ik draag hier een top setje van Seven Moons uit Geleen. De lichtblauwe blouse heeft bombastische pofmouwen en de al eerder getoonde broek van 2nd one is ietwat skinny en heeft een mooie abrikoos kleur. Ik draag er vandaag hakken onder om het geheel super vrouwelijk te maken, maar een platte schoen kan natuurlijk ook. Ook wit schoeisel staat er zoals jullie kunnen zien, bijzonder fris onder. Toppy dag girls!!👍🙋🍍👩‍🎤

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s