yaya yellow

Vandaag een toffe set van Yaya women en te koop bij Castelijn in Beek. Geel gaan we veel zien dit voorjaar, zoals ik al voorspeld had. Hier zien jullie een ietwat wijder vallende broek, in een geel met witte panterachtige print. Erop draag ik een wolwit truitje en eroverheen een maïsgele blazerjas. Ook zonder de blazer is de set erg cool. Met beige puntlaarsjes eronder van Unisa is de outfit compleet. Top dag lady’s!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s