denim for players

Denim dude today! Ik toon een playsuit van Fetish en van Smaak uit Geleen in een fris blauwe denim uitvoering. Ik geef toe een outfit voor echte fashionista’s! Eronder draag ik een zachtroze blouse met zwarte haarspelden. Vervolgens draag ik er een dunne, donkerblauwe netpanty onder. De munt met ketting is uit mijn privé collectie en een beetje vintage. Hakken onder een play of jumpsuit geven het geheel een extra vrouwelijk tintje! Top dag lady’s!! 👍🙋😎💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s