pastel queen

Zachte en poederige tinten blijven ook één van mijn favorieten. Ik draag een beige culottes met een oud-rose truitje en daarop mijn zandkleur jas in een halflange lengte. De instappers zijn ook ton-sur-ton en het tasje in olijfgroen maakt het geheel minder zoet. Graag speel ik ook met grote armbanden voor een stoerdere touch aan de outfit te geven. Culottes en wijde broeken worden het helemaal dit seizoen en staan dus ook leuk met een halflange jas eroverheen, zoals jullie kunnen zien. Fijne dag girls!!😀😀😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s