just beat it

Aan het begin van een zonnige week doen we een overgangs setje! Ik draag een hoge taille broek met verfspatten van Fetish. Daarop een oranje/ bruine blazer van Ydence en eronder een shirt met een tijger print erop. De loafers met netkousjes erin komen gewoon van H&M, maar geven de outfit een totaal andere touch. Michael Jackson was in feite voorloper van deze trend. Hoog water broeken met dit soort schoenen en sokjes erin. We gaan ook sportkousjes dragen in heels, voor echte durvers! De loafers van Gucci zijn natuurlijk het allermooist, een goede investering en eigenlijk tijdloos. Top dag fashionista’s!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜Ž

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s