Fetish girls wanna have fun

Weer een speels en stoer setje van Smaak today! Ik draag een blauwe Fetish broek met een ietwat glanzende coating en daarop een top met grote pofmouwen en polkadots erop. De enkellange broeken kunnen we nu ook leuk met sandaaltjes gaan dragen, maar een suède puntlaarsje staat ook altijd goed zoals jullie kunnen zien. Op de andere foto draag ik er ook nog een coole Fetish zomerjas overheen, met strikken aan de zijkanten. Sunny day girls!! 😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Een gedachte over “Fetish girls wanna have fun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s