Hollands glorie

Vandaag gaan we voor Holland. Ik draag een donkerblauw pakje van Seven Moons en van Nümph met daaronder een wit bloesje met uitlopende kanten mouwtjes en ook van Seven Moons uit Geleen. Eronder witte sandalen met blokhak uit mijn privé collectie. Jumpsuits met wijdvallende broek zijn ook erg hot en staan ook leuk met een sneaker eronder voor een sportievere styling. Weer draag ik mijn rode heuptasje. Met rood als accentkleur erbij creëren we onze nationale driekleur. Top week fashionista’s! 😎🙋🇱🇺Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s