smaakvol

Kleur…héél veel kleur voor Smaak vandaag, vertaald in setjes van het fantastische merk Compania Fantastica! De al eerder getoonde culottes is er in rood en geel zoals jullie kunnen zien en de prints van dit merk zijn ook kleurrijk en fantasievol. De lange nekken top in Koningsblauw met aparte mouwinzet is hagelnieuw en matcht zowel bij de rode, als ook bij de gele culottes. De polkadot top met halflange mouw is overigens van Sisters Point. Durf eens te mixen met kleur en verschillende prints! Top dag lady’s!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s