silver sunday

Op zondag gaan we girly. Het jurkje in mooi blauw is van JoshV en leuk doordeweeks te dragen, met sneakers en het kekke heuptasje van Elvy, voorzien van zebra haar. Met hakjes en het zilveren lederen jasje van Ibana maken we de outfit party proof. Leuk om een lederen jasje te kiezen in zilver. Dat maakt iedere outfit meteen glamoureus en apart. Bovendien matcht zilver bijna bij alles. Top zondag party animals!! 👍🙋💓👯‍♂️

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s