flowers for fashion girls

Vandaag weer bloemen! Deze wijde broek/culottes is bezaaid ermee en is van het gedurfde merk Armedangels. Erop draag ik een top van Sparkz met mooie accent kleuren. De broek valt hoog en staat dus mooi met korte items, of een top erin gedragen. Het rode heuptasje uit mijn privé collectie maakt het plaatje compleet. Als je wat kleiner bent geef ik de voorkeur eraan om onder deze broek een hakje te dragen en altijd korte items erop te combineren. Zo blijven de verhoudingen goed. Deze complete set komt trouwens van Seven Moons uit Geleen. Top dag girls!! 🙋👍🙃

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s