toekan and tigers

De power van goede accessoires laat ik nog eens zien in mijn blogbericht vandaag! Ik draag een mega ketting met een gekleurde toekan die ik gespot heb in Village outletshopping in Maasmechelen. Hij is van het merk Essentiel. Bij een zwarte outfit zoals deze jumpsuit van Studio Anneloes staan gekleurde eyecatchers zoals deze ketting top. De losse panter kraag met strik is van Pinnedbyk. Ik gebruik vaak losse kraagjes om een outfit een andere touch te geven of op te spicen. Top dag fashionista’s!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s