blauwe zwemmers

Vandaag een top jurkje van Smaak en van Sugarhill. Girly style dresses blijven altijd leuk zoals jullie zien en deze variant heeft weer een aparte print met zwemmers erop. Jeansblauw is overigens een kleur die veel vrouwen goed staat en ook de lengte is ideaal. Het jurkje heeft verder een iets dikkere stof en zou ook leuk gestyled kunnen worden met sneakers of een slippertje eronder. Deze sandaaltjes komen van Esprit. Top dag girly girls!! 😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s