morning sun

Een bloesje met een rokje vandaag van Castelijn! Geen alledaagse set, want de rok in tricot van Pen&Ink is bijzonder door de koraalrode kleur en de linten aan de voorkant. Het grijze bloesje is ook anders door de open stukken op de schouders. Grijs en koraalrood is een mooie mix zoals jullie zien en de platte zilveren sandalen maken deze outfit lekker sportief. Strakkere rokjes stijl ik graag met sportieve schoenen of sneakers. Dat maakt het geheel lekker vlot. De juiste schoenen kunnen iedere outfit een totaal andere touch geven. Sunny day girls.👍🙋😇😎

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s