fly with the eagles

Dit toffe shirt van Geisha heeft een zeer uitgesproken print and I love it. Ik combineer er een witte broek met zwarte bies bij, voor het contrast. Sportieve broeken zoals deze, geïnspireerd op sportbroeken blijven hot. Ik draag ze bij voorkeur met een hak, om er een vrouwelijke touch aan te geven. Met deze styling laat ik zien dat zwart en wit ook eens leuk kan zijn in de combinatie met veel kleur. Top dag lady’s!! 👍🙋🦋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s