aso flipflop mode statement

Weer een zonnig berichtje in een jurk van Scotch&Soda met het blauw/witte vakje, maar dan in een nieuwe styling! Ik draag er rode accessoires bij in de vorm van het rode heuptasje en nieuw zijn de aso slippers😜!! Draag ze onder een nette jurk of rok en je maakt meteen een mode statement. De witte sokken erin heb ik weggelaten, want dat gaat mij nog te ver. Hemdjurken zoals deze staan altijd leuk in een sportieve styling. Top dag fashionista’s! De jurk is overigens te koop bij Castelijn in Beek en de kekke slippers bij New Yorker in Geleen. 😎😎😎

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s