camping glam

De veel bespotte badslipper is back! Zonder rare witte sportsokken, dragen we hem onder wijdvallende rokken of onder een wijde broek. Hier in Spanje spotte ik ook het boerensjaaltje nieuwe stijl! Nu in mooie zachte kleuren blauw of paars en groen en in een punt aan de voorkant geknoopt. Mixen van verschillende stijlen vind ik erg leuk en fashion is fun. Als je uitgesproken mode items gebruikt kijk dan goed hoe je ze styled. Ik verslind mode magazines en een goed voorbeeld doet goed volgen. De zonnebril mag groot en klein dit seizoen. De glazen zijn kleurrijk en transparant. Deze versie in blauw met mooie rode details is van Converse. De kleurrijke en zwierige rok gewoon van Bershka. Sunny day girls!!🌟🌟🌟

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s