slipdress gevaar

Een nieuw mode statement is de slipdress. De gepromoveerde sexy nachtmode krijgt een heel andere wending. Ik draag hier een op de slipdress geïnspireerde jurk in mooi groen van Drylake. Style de dress met iets eronder of een jas eroverheen! Ik draag er een blauw blousje onder. Tevens ontstaat er dan een mooie en aparte kleuren combinatie. De hele outfit is te koop bij Seven Moons in Geleen. Top dag fashionista’s!!🙋👍😍

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s