summer of love

Een nieuw merk gespot bij Castelijn in Beek! “Bymoise”is de naam en de stijl is jeugdig en ondeugend, met een kleine knipoog naar vervlogen hippie tijden. Deze broek heeft witte sterretjes en uitlopende pijpen en de stof is t-shirt materiaal. Het denim jasje heeft een vrolijke opdruk aan de achterkant, in het thema “Summer of love” Het shirt met de Spaanse pepers is van Scotch&Soda, maar vond ik er top bij passen. Het rode Armani tasje is ook een eyecatcher, maar komt uit mijn privé collectie. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s