green green grass of home

Een Fetish topper en nu eens mooi mint groen! Deze jurk is weer bijzonder. De kreukstof en printmix en de mix van het mintgroen met het zwarte biesje aan kraag en mouwen. De strepen zijn zowel horizontaal als verticaal, en de jurk heeft ondanks het rechte model een perfecte snit, ook voor vrouwen met ietwat bredere hips. Draag er goud of rosé gouden schoenen en accesoires bij, of mix ondeugend met rood. Katoen is trouwens heerlijk om te dragen met dit warme weer. Sunny day girls!!👍🙋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s