koraal rood

Prachtig deze rood/oranje kleur! Met zo een geweldige zomer kunnen we genieten van kleurrijke fashion items. Deze jurk is van Seven Moons uit Geleen en van het merk Sparkz. Ik draag er heels onder van Floris van Bommel, die ik scoorde in de uitverkoop in Beek. Ze zijn niet alleen mooi, maar dit keer ook eens echt heel comfortabel. De zilveren ketting met amulet is vintage en van Dyrnberg Kern. Grote kettingen en munten in verschillende afmetingen bij elkaar gecombineerd zijn hot en erg leuk om je outfit mee te pimpen. Bij Seven Moons verkopen ze veel erg leuke korte broekjes en luchtige zomer items, die erg draagbaar en leuk zijn voor het warme weer. Top dag fashionista’s!! ❤️❤️❤️

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s