we gaan maximaal

Deze geweldige zomer gaan we ook weer voor lang! Lange, zwierige en luchtige jurken zijn de max. Ik draag twee versies van Smaak en ze zijn beiden bijzonder. De panterprint in rose/rood tinten en de zandkleurige maxidress, die voorzien is van een subtiel, zwart mini nopje. Draag onder lange jurken bij voorkeur platte schoenen, slippertjes of shoes met een blokhakje. Een sneaker staat ook lekker eigenwijs. De jurken zijn trouwens te koop bij Smaak in Geleen. Het tasje van Elvy ook. Sunny day fashionista’s!!😎😎🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s