warm red

Vandaag weer zonnig rood. Het blijft warm en dan staat deze warme kleur natuurljk altijd top. Deze geweldige en stijlvolle dress komt weer van Castelijn en de iets langere lengte staat bijzonder classy. Ik draag er sportieve heels met denim blokhakjes onder, van Wranger. Deze scoorde ik bij Shoetime in Valkenburg en ook nog in de sale. Deze jurk staat uiteraard ook fantastisch met sneakers eronder. Het witte heuptasje schuin gedragen blijf ik een hit vinden en geeft deze jurk een extra sportieve touch. Sunny week lady’s!!🙋👍❤️❤️❤️

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s