classy style

Op zondag een outfit met een klassiek tintje in zachte poedertinten. Wijde broeken zien we veel dit seizoen en ze staan erg classy. Deze versie van Josh V heeft verticale strepen en geeft daardoor lengte en kleedt slanker af. De top in poedertint geeft de outfit een chic tintje. Om dit soort broeken te kunnen dragen moet je wel een beetje lengte hebben en door de top erin te dragen krijg je nog meer lengte. Ook een hak onder deze outfit doet je optisch groter lijken. Top dag girls!!😇😇😇

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s