pak in die handel

Op deze alweer tropische zomerdag ga ik voor een jumpsuit extra wijd. Deze donkerblauwe versie van Nümph komt uit mijn privé collectie dit keer en is gekocht bij Seven Moons uit Geleen. Ik stijl hem met een losse ceintuur met streep van Smaak en draag er een top onder met Supreme erop. De schoenen in rood komen uit Maastricht uit de sale van het merk Noë. Ook een idee om dit pak andersom te dragen. Zo zie je de opdruk van het shirt beter. Styling 2; draag het pak lekker los en zonder ceintuur. Dit geeft het geheel een sportiever en nog modischer geheel. Sneakers staan ook top onder dit soort jumpsuits. Sunny day girls!!😎💯😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s