bloemen meisje

Deze jurk van Scotch&Soda is volgens mij een perfecte bloemen dress! Hij staat vlot en pittig en de print is geweldig mooi. Hij is te koop bij Castelijn en ik ben trouwens een echte fan van dit spannende merk. Draag de dress vlot met een platte schoen of flip- flop, of gekleder met deze geweldige gele puntschoentjes. Gebloemde jurkjes zagen we afgelopen seizoen ook al, maar vieren deze geweldige zomer hoogtij! Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s