summer plissé

Een pittig plissé rokje is nooit verkeerd, zoals jullie zien. Deze zomer mixen we deze rok met een sportief shirt, voorzien van grappige opdruk. De set komt van Seven Moons uit Geleen en is van Sparkz. De leren slippers van Hispanitas maken deze outfit extra lekker casual. Let op dat de plissé rok niet té lang is, ook vooral als je iets minder groot bent. Sneakers staan ook top onder dit soort rokjes. Top weekend girls!!👠‼️🙋❤️🙋😀

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s