baby blue

Vandaag pastel en wel baby blauw! Ik draag een zelf samengestelde set van Castelijn uit Beek in deze geweldig mooie kleur. Vooral blonde vrouwen met een iets lichter huidtype staan mooi met pastels en deze broek een top zijn ook nog eens in de sale! Ik draag lichtblauw graag in combinatie met zilveren accessoires en deze te gekke schoenen komen uit mijn privé collectie en kocht ik in Maastricht. De top en broek hebben een geweldige pasvorm en zijn ook nog leuk los van elkaar te combineren. Happy dag girls!!👕👕👕👖👖👖☀️☀️☀️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s