orange girl

Broeken in felle accentkleuren worden steeds meer hot! Dit strakke exemplaar is van Aaiko en van Castelijn en heeft een top pasvorm. Erop draag ik een kek truitje van Nümph en van Seven Moons uit Geleen. De accent kleur van de broek komt terug in het truitje en zo ontstaat er een perfecte match. De schoenen zijn privé en kocht ik bij Van Haren. De leuke pins zijn van Smaak en van pinnedbyK. Leuk idee om er meerdere verschillende onder elkaar te dragen. Top dag girls!!💙💛🧡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s