schuinsmarcheerders

Vandaag een zeer aparte rok van Seven Moons en van Sparkz. Hij is a-symmetrisch en zeer vrouwelijk in blauw met subtiel wit en aubergine nopje. Erop draag ik een shirt met leuke opschrift. Leuk om een meisjesachtig rokje sportief te stylen met een t-shirt en stoere slippers. Zo wordt de outfit niet té liefjes! De flipflops in badslipper model zijn van Hispanitas en erg actueel. Ze zijn ook verkrijgbaar in zalm rose. Top dag girls!!💕💕💕

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s