zebra andere stijl

Een streepje méér weer voor vandaag en wel vertaald in deze set van Castelijn en van het merk Penn en Ink. De stof is travel proof dus erg comfortabel. De broek heeft een flared pijp en sluit mooi aan. De blouse is strak en optisch lijkt het nu weer een jumpsuit! De aparte ketting is trouwens niet van Castelijn maar van Smaak en van Fetish. Deze set draag ik nu eens heel eigenwijs met een coole slipper eronder in rood. Top dag fashionista’s!! 🌺🌺🌺

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s