Alix girl

Vandaag weer een vrouwenpak! Ik hou er erg van, want vrouwen met ballen dragen pakken! Deze zwart, wit en rode versie is van het stoere merk Alix en te koop bij Castelijn in Beek. De blazerjassen worden iets groter dit najaar en dus extra stoer. Met de lange ketting in dezelfde tinten geef ik er een sexy tintje aan. We dragen het vrouwenpak gekleed met een hak en casual met een stoere booty of badslipper. Top dag girls!!🎈🎈🎈

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s