strepen trekker

Strepen zijn en blijven altijd hot! Nu gaan we voor de maxi rok en blouse in streep en van het merk Sisters Point. Draag er platte sandalen onder of een blokhak. De rok is ook leuk in de mix met een rose top en een sportief spijkerjasje, zoals jullie kunnen zien. Een lange rok met een kort jasje vind ik altijd een geslaagde combinatie. Vlot en toch lekker gekleed! Bovendien kleedt een verticale streep altijd slanker af! Top dag girls!!💖💖💖

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s