lange nekken

Een jurk met giraffen erop, dat is eens iets heel anders! Deze dress is van Smaak en uit de nieuwe collectie. Ook leuk te dragen met een broek eronder, zoals jullie kunnen zien. Een wijdere broek in geel staat er bijvoorbeeld top onder. De gele schoenen maken het plaatje compleet. Deze komen uit mijn prové collectie. Als er een broek onder de jurk gedragen wordt, krijgt de dress het effect van een robe manteau. Sunny day girls!!💐💐💐

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s