hot august days

We gaan dit najaar ook weer veel kleur bekennen. Deze set is van Scotch&Soda en je wordt er instant vrolijk van. Etnische prints en kleur voeren de boventoon in deze nieuwe collectie. De casual groene broek zit top en staat leuk in de mix met het gestreepte truitje en het gebloemde jasje. Printmixen daar is dit merk een kei in. We gaan dit najaar ook weer veel shiny items zien en fantasierijke combinaties. Kortom een najaar voor vrouwen met lef! Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s