panter power

Een outfit uit de nieuwe en zeer verrassende najaarscollectie van Ydence vandaag. Dit is een jong label van eigen bodem. Panterprints blijven hot en deze maxirok is top. Stijl hem met een lederen jack en matching blouse, die even onder het jasje uitpiept. De blouse met apart kraagje is ook van Ydence en het groene jasje is uit mijn privé collectie van vorig jaar. Korte lederen jasjes staan wat mij betreft top op lange rokken. Zo krijgt de outfit een coole uitstraling. Top zondag girls!!🙋💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s