tony pepperoni

Pepers on stage! Gekke printjes blijven hot en deze is er een goed voorbeeld van. Gekleurde pepers op je bloesje van Castelijn en we dragen er een leather broek onder met opvallende streep. De rode laarsjes maken de outfit compleet. Ook dit najaar gaan we weer veel lederen en fake lederen stofjes zien en verder veel kleur en glitter en glamour. Je outfit mag gezien worden. Less is more wordt more is more! Top week fashionista’s!!💋👠👠👠

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s