Giraffe fever

Een leuke nieuwkomer zijn de bijzondere dierenprints. We gaan de gehele jungle formatie vinden op onze kleding. Dit shirt met giraffe opdruk van Smaak, is een topper en staat geweldig mooi in de mix met een andere nieuwkomer, de ribbroek met wijde pijpen. Het vest met geruite details en gemaakt uit een comfortabele joggingstof, is van Fetish en een top vest om als jas te dragen, tijdens het warme najaar. Top dag girls!!🦒🦒🦒

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s