cat woman on top

Zoals ik al eerder vermeld heb wordt de nieuwe najaarscollectie zeer uitbundig. Glanzende stoffen, veel kleur, glitters en ook lak. Dit kekke lakjasje is van Annabel Pesant en mix ik met een sportieve rode broek van Scotch&Soda. Als je voor een eyecatcher als dit jasje kiest, draag dan liever geen opvallende accessoires erbij. Ga altijd voor één eyecatcher per outfit en stijl het geheel verder rustig. Door de schoenen en broek in één en dezelfde kleur te kiezen krijgen je benen optisch meer lengte. Top dag girls!!🙍🏻‍♀️🤦‍♀️🙅‍♂️💆🏿‍♀️🙋‍♀️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s