ruitje tikken

 • Dit najaar gaan we ook weer veel ruiten zien! Deze winterjas van Seven Moons en van Sparkz is een echte klassieker. Ik draag er heel eigenwijs een panterprint truitje onder en een een perfect zittende broek, in een kleiner ruitje. Durf eens te printmixen! Mix panter met ruiten en zelfs panter met strepen en laat je verassen. Vanavond is er een speciale ladysnight bij Seven Moons, waar heel veel leuke nieuwe najaarscollectie te zien is. Great day girls!!👠👠👠
 • Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.
 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s