pastel party

Deze kleuren hebben mijn hart gestolen en terecht! De nieuwe najaarscollectie van Nümpf is een ware kleuren explosie. Deze set is hier een goed voorbeeld van. Warm rood in de mix met zachte poederpastels zoals nude, zacht rose en beige/camel … I love it! Let ook op de bijzondere strepen aan de boven en onderkant van de chino, in overeenkomstige kleuren met de blouse. Heels staan wat mij betreft top en ultra vrouwelijk onder dit soort broeken en goud of brons is een perfecte match met deze kleuren. Top zondag lady’s!!👍🙋💋😀

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s