goed ingepakt

Pakken voor vrouwen zijn zoals jullie wellicht al weten één van mijn favorieten. Dit pak is weer erg bijzonder en komt van Castelijn uit Beek. Scotch&Soda is één van hun prachtige merken en deze outfit is tevens weer bijzonder door de print mixing. Het pak is rood/bruin en gestreept en het gele bloesje met panterprint staat er bijzonder mooi bij. We mixen vandaag dus streep met panter. Top dag lady’s!!😘🙋💪

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s