hartendiefje

Een sportief jurkje vandaag van Seven Moons uit Geleen, met een hartverwarmende print! De kleur is mooi donkerblauw en de hartjes maken het plaatje compleet. Leuk te combineren met een donkerblauwe dikke panty en rode laarsjes, of met blauw schoeisel voor de voorzichtigere styling. Dit soort rechte jurkjes/verkapte langere trui, staan bijna iedereen. Vandaag is er een fashion event in Geleen en ook Seven Moons is erbij, met veel nieuwe verrassende collectie. Top zondag fashionista’s!!🙋😍👜👗👠

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s