catwalk junkies

Gisteren was er een Fashion Event in Geleen en ook Smaak was er uiteraard bij! Op deze foto dragen Gaby en ik beiden een pak van Smaak. Broekpakken en jumpsuits zijn weer hot dit najaar. Gaby draagt een broek en matching top in oranje/ bruin met glitters en ik draag een suit van Ydence in een grijze ruit. Leuk om een pak sportief te stylen met een felgekleurd shirt eronder en kekke laarsjes zoals jullie kunnen zien. Wil je nog sportiever, dan kun je ook nog een sneaker onder het pak dragen ipv. de laarsjes. Ik leuk graag grijs op met een felle accentkleur zoals fuchsia of knalgeel. Top dag lady’s!!👠💋👯‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s