september morn

Op deze zonnige najaarsdag draag ik een setje van Seven Moons. De gele ietwat oversized trui en donkerblauwe ribrok zijn van Sparkz en de jas is van Nümph. Mooi die gele stipjes in de jas en ook de denim details aan de knoopsgaten. De kokerrok heeft bovendien een pittige split aan de zijkant en de stof is lekker flexibel. Draag er lange laarzen onder of een pittige schoen of een sportieve sneaker. Top dag girls!!☀️☀️☀️

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s