grass hopper

Groen en blauw zijn een goede match zoals jullie zien! Ik draag een set van Castelijn in de dresscode casual. De broek is mooi flessengroen en heeft een wax laagje en de lekkere wollen trui is ijsblauw en groen. Ik draag er witte laarsjes onder. Wit schoeisel was er vorig jaar al maar dit najaar wordt deze trend heel hot. De bombastische stoffen tas in beige is trouwens van Yaya en ook van Castelijn. Handig ook als reistas of sporttas te gebruiken voor de echte fashionista! Top week lady’s!!

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s