good morning dress

Weer een top jurk van Fetish this morning en wel uit de nieuwe najaarscollectie. Dat ruiten dé hit worden heb ik al eerder vermeld dus voilà! Dit jurkje bestaat uit twee delen. Een geruite mouwloze dress en een grijs vestje eroverheen. Ik stijl deze jurk met dikke grijze panty’s en een rood enkellaarsje. Ik kies wederom voor het rode heuptasje uit mijn privé collectie, overdwars en hoog gedragen. Mooi als de schoenen en accessoires zoals het tasje in dezelfde kleur gekozen worden. Dat brengt balans in je outfit. Bovendien vind ik grijs met rood altijd een mooie combinatie. Top dag girls!!👠👠👠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s